Stort grattis till Årets Företagare
och Årets Unga Företagare 2023

Michael Bjerkliden står framför sitt företag med blommor i handen.

Michael Bjerkliden är Årets Företagare 2023 i Heby kommun.

Nu är det klart vilka som blir Årets Företagare och Årets Unga Företagare 2023 i Heby kommun.

Årets Företagare 2023

Årets Företagare i Heby kommun 2023 är Michael Bjerkliden på MCT Modern Cement Teknologi AB. Företaget tillverkar modern cement och levererar produkter både nationellt och internationellt.

Juryns motivering

Michael visar att han är en duktig företagare genom att han lyckats få sitt bolag att växa stadigt under de senaste åren. Företaget går i vinst år efter år och framtiden ser väldigt ljus ut.

Michael har skapat sig ett namn inom branschen. Hans kunder finns inte bara i Sverige utan han levererar även produkter till Asien och USA. Han lägger stor vikt på kvaliteten på sina produkter och använder endast de bästa råvarorna. Hans kunskap gör att han fått trogna kunder över hela världen. 

Han jobbar för att stå bakom de globala målen som rör hans verksamhet vilket gör honom till en förebild.

Paula Andersson, Rosenlund hundtrim

Paula Andersson är Årets Unga Företagare i Heby kommun.

Årets Unga Företagare 2023

Årets Unga Företagare i Heby kommun 2023 är Paula Andersson på Rosenlund hundtrim i Östervåla. Företaget arbetar med hundtrim och hundvård och Paula har alldeles nyligen flyttat till nya lokaler för att kunna expandera.

Juryns motivering

Paula är en inspiratör och innovatör inom yrket hundtrim. Hon har på ett föredömligt sätt lyckats modernisera yrket. Sättet hon visar upp sin verksamhet på i sociala medier har inspirerat många och lett till stor framgång. Hon har 174.000 följare på TikTok över 21.000 följare på Instagram. Hon utbildar även andra inom sitt gebit.

Paula har nu expanderat sin verksamhet och flyttat till en större lokal. Hon har lyckats skapa sig ett stort kundunderlag och söker nu personal att anställa. Paula är en förebild, både för människor inom sitt yrke men också för andra unga entreprenörer.

Vi säger stort grattis till Michael Bjerkliden och Paula Andersson!
Tack för att ni är företagare och entreprenörer i Heby kommun!

Årets Företagare och Årets Unga Företagare utses i samverkan mellan organisationen Företagarna och Heby kommun. Priserna kommer att delas ut den 20 juni på kommunfullmäktige i Heby Folkets Hus.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
12 maj 2023
Sidan publicerad av:
Camilla Röjerås