Arbetsmarknadsenheten (AME)

 

Välkommen till Arbetsmarknadsenheten!

Pallsågen kommer att vara stängd under större delen av semesterperioden. Öppnar vecka 33 igen!

Pallsågeriet säljer tändved för endast 30 kronor per säck!
Plats:Lokalerna där Heby Plast höll till tidigare, Huddungevägen 3, bakom Heby Vårdcentral.
Varmt välkommen in!

Arbetsmarknadsenheten är en verksamhet som funnits sedan 20 år tillbaka i Heby kommun. Vi har under åren byggt upp ett nära samarbete med Arbetsförmedlingen och förvaltningarna inom kommunen.

AME arbetar med att ta fram anpassade arbetsplatser inom kommunen. Vi har just nu 11 verksamheter igång inom Arbetsmarknadsenheten: Grönyteskötsel, pallsågeri, skötsel av internposten, biltvätt av kommunens bilar, upprustning av kommunens badplatser, returåtervinning där vi hämtar returpapper från kommunens förvaltningar i ett samarbete med VAFAB, hjälper till i Gröna kunskapshuset i Östa under sommartid med skötsel inne och ute, flyttjänst där vi hjälper till med flyttar inom kommunens verksamheter, och Fixartjänsten. Klicka på flikarna nedan för mer information om några av våra uppdrag.

Under våren och sommaren 2014 har arbetslaget i Arbetsmarknadsenheten rustat upp de flesta badplatserna i Heby kommun. Omklädningsrummen har målats om, nya trappor har byggts där det har behövts. Omklädningsrummen vid Östervåla IP har vi varit med och fräschat upp med lite ny färg under hösten/vintern 2016. Dessa arbeten är ett samarbete mellan oss och  Kultur och Fritidsenheten.

Vi har också ett samarbete med  Samhällsbyggnadsförvaltningen där vi bidragit med att trimma och sköta om grönytorna runt om i kommunen, vi har plockat upp skräp från trottoarerna och allmänna ytor, och vi har röjt och släpat bort ris och sly. Detta arbete fortsätter även i år med utökade arbetsuppgifter och spännande samarbeten som alla får ta del av under sommaren.

Under september månad 2014 startade vi upp ett Pallsågeri. Vi samarbetar med Apotea, Babyland och Adlibris och hämtar tompall hos dem, vilka vi sedan sågar ner till tändved/brasved och  har till försäljning säckvis. Nu har vi flyttat såglokalen till en ny, större och betydligt fräschare lokal som ligger strax intill den gamla.
En säck tändved kostar 30 kronor, vill du köpa många säckar kan vi köra hem dem till dig mot en extra avgift på 200 kronor.
OBS! vi har bara hemkörning för dig som bor i Heby kommun, övriga är välkomna att besöka oss.

Vi säljer också pallar för 25 kronor styck!

Vi håller till i lokalerna bakom Heby Vårdcentral i det som tidigare är mer känt som Heby Plast – skylt finns.

OBS! Entré på baksidan av huset!
Öppettider:
Måndag: 8.30-12.00
Tisdag, onsdag, torsdag: 8.30-16.00
Fredagar 8.30-14.30
Lunchstängt mellan 12.00-13.00

Varmt välkommen att besöka oss!

 

Vår fixartjänst vänder sig till dig som är 70 år eller äldre. Vi kan hjälpa till med att hänga gardiner, skotta snö, byta glödlampor mm. För mer info klicka på länken nedan.

Vi utför inga trädgårdsarbeten eller körning av sopor/ris till returstationen.

För tidsbokning och beställning ring: 0224-360 88, telefontid varje vardag mellan 8.00-10.00.

Varmt välkommen med din beställning!

Relaterat

Kontakt

Avdelningschef
Annie Rahlgård
0224-362 48
annie.rahlgard@heby.se

Coach / Arbetsledare
Tomas Hansson
070- 369 56 92
tomas.hansson@cll.heby.se

Arbetsledare
Kenneth Palmén
070-326 60 45
kenneth.palmen@heby.se

 

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>