Solcellsmontör

Lärlingsvuxutbildning mot solcellsmontör/projektör kommer tyvärr inte att starta till HT-20 som planerat. Detta på grund av Covid-19. Enligt planering kommer nästa kursstart istället att ske i januari år 2021 och avslutas i juni -21. Det innebär att ansökan för kursstart VT-21 kommer öppnas under hösten 2020.

Bli solcellsmontör – sök vår nya lärlingsvuxutbildning

Den 13 januari startar vår helt nya lärlingsvuxutbildning för solcellsmontörer. Genom utbildningen får du möjlighet att vara en viktig del av den nödvändiga omställningen till förnybar energi. Du får också möjlighet att komma in i en bransch med stark tillväxt som har en lokal, nationell och global arbetsmarknad. Dessutom är det en bransch som präglas av en enorm teknikutveckling och genom praktiken hos företagen får du ta del av det senaste på marknaden.

För att kunna söka utbildningen krävs att du har fyllt 20 år och har grundläggande behörighet i matte och svenska/svenska som andraspråk. Sista ansökningsdag är den 29 november.
Utbildningen startar den 13 januari 2020 och avslutas den 12 juni 2020. Utbildningen är studiemedelsberättigad.

Ansökningsblankett hittar du här.

Har du frågor eller funderingar kring utbildningen eller behörighet så är du välkommen att kontakta Emilie Jansson, utbildningsansvarig, emilie.jansson@edu.heby.se

Välkommen med din ansökan!

Relaterat