Bemanningsassistent

Nu söker Bemanningsenheten

Bemanningsassistent 75%

Referensnummer: 122/2019 von

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande ledarskap, UL.

Vår vision är Heby kommun – en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet

 

Till vår bemanningsenhet inom vård- och omsorgsförvaltningen söker vi nu en engagerad bemanningsassistent. Vi är en utvecklingsenhet där det hela tiden händer nya saker.  Är du en person som vill vara  med och utveckla olika arbetssätt och processer? Är du en driven person som ser till att saker händer? Är du en person med logiskt tänkande och gillar att ”ha många bollar i luften”? Då kan det vara just dig vi söker! Bemanningsenheten inryms i fräscha, nya lokaler  centralt i Heby. Till Heby finns det goda pendlingsmöjligheter med kollektivtrafik.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består till stor del av vakanstillsättning utifrån de olika enheternas behov. Vakanstillsättningen sker via direktbokningar i systemet BeSched, sms-förfrågningar eller telefonförfrågningar. Övriga arbetsuppgifter som förekommer är inventering av timvikarier, rekrytering av timvikarier samt sommarplanering.

Bakgrund
För att trivas i rollen tror vi att du är en flexibel person som gillar nya utmaningar. Periodvis är det hög vakanstillströmning vilket innebär många snabba beslut och ställer höga krav på stresstålighet.

Du bör vara trygg i dig själv och i din yrkesroll, samt ha ett intresse av att vara delaktig i verksamhetens utveckling.

Du har ett bra bemötande samt god telefonvana.

Att du är ansvarstagande och bidrar till ett gott samarbete ser vi som en självklarhet.

Du har tidigare erfarenhet av arbete med vakanstillsättning i tidrapporteringssystemet BeSched.

Då det i ditt dagliga arbete ingår att kommunicera med våra kunder både muntligt och skriftligt är det viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift

Kvalifikationer
Krav på erfarenhet av vakanstillsättning i tidrapporteringssystemet BeSched.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder Dig
Arbetstid: 75% dagtid, vardagar och helger
Tillträde: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 20190920
Referensnummer: 122/2019 Von
Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats
Individuell lönesättning tillämpas

Upplysningar lämnas av
Therese Frank, 0292 71956, therese.frank@heby.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan via e-post: information@heby.se, eller via brev: Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Glöm inte att ange referensnummer.

Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.

Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.