Här byggs det just nu

Här kan du se vilka intressanta bygg- och utvecklingsprojekt som är på gång runt om i Heby kommun.

Nytt vård- och omsorgsboende i Heby

Heby kommuns nya vård- och omsorgsboende Lövstavägen beräknas stå klart intill Västerlövsta kyrka i Heby i slutet av 2022.

Ny simbassäng på Heby Arena

Under 2022 kommer en ny simbassängen att anläggas i Heby Arena. Utöver bassängen, som kommer att ha samma storlek som den tidigare, kommer det också att byggas en vattenrutschkana med en egen landningsbassäng. Projektet planeras att vara klart i december 2022.

Bostäder

Olika byggherrar bygger bostadslägenheter runt om i kommunen. Vi har också villatomter till försäljning i flera av våra orter.

Bostäder i Harbo

Bostäder på Akademigårdsvägen

Bostäder i Heby

Flerbostadshus på fastigheten Kyrkvreten 2

Flerbostadshus på fastigheten Torget 10.
Just nu uppför Kbostad ett flerfamiljshus vid torget i Heby. Här kommer att erbjudas 2:or, 3:or, 4:or och 5:or med centralt och bekvämt läge i Heby. Läs mer om projektet här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bostäder i Östervåla

Pilab fortsätter att bygga hyreslägenheter vid Ol-Jansberget i Östervåla och man är nu inne på etapp två som blir 16 nya lägenheter med planerad inflyttning i mars 2022. Läs mer om projektet här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bostäder i Morgongåva

Just nu uppförs Hasselgården i centrala Morgongåva. Här byggs 28 nya moderna hyreslägenheter på fastigheten Stora Ramsjö 2:59.
Läs mer om projektet här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nybyggnad av flerbostadshus på fastigheten Morgongåva 15:34

Sidinformation

Senast uppdaterad:
15 augusti 2022
Sidan publicerad av:
Charlotta Nord