Boendeassistenter vikariat 75-90% till två gruppbostäder i Heby

Nu söker vård- och omsorgsförvaltningen

Boendeassistenter vikariat 75-90% till två gruppbostäder i Heby

Ange ref.nr: 69/2019 Von

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder.

Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.

Arbetsuppgifter
Som boendeassistent arbetar du på en gruppbostad med brukare utifrån deras individuella genomförandeplaner och i samarbete med andra personer i deras nätverk, såsom anhöriga, daglig verksamhet och habilitering.

I arbetet ingår omvårdnad, social dokumentation samt serviceinsatser såsom matlagning, städ, tvätt och stöd med personlig hygien.

Du är även delaktig i brukarnas fritidsaktiviteter. Serviceinsatserna görs i samråd med brukaren och med  respekt för dennes självbestämmande och integritet. Delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter ingår.

I ditt arbete ska du agera för god kvalitet och måluppfyllelse enligt verksamhetens  styrdokument.

Heby kommun har precis börjat arbeta efter önskad sysselsättningsgrad, därför finns alltid möjligheten att arbeta upp till 100%.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som har vårdutbildning med inriktning funktionsnedsättning / omvårdnad /beteendevetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för vikariatet. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Du är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vi ser även att du har förmåga till helhetssyn och kan fokusera på rätt saker, är empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Vi förutsätter att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom har du en positiv och lösningsfokuserad inställning till ditt arbete.

Det är viktigt att du har en personlig mognad och inre trygghet.

Du innehar B-körkort.

För att kunna kommunicera med vår målgrupp och sköta dokumentationen måste du behärska svenska i tal och skrift samt ha datorkunskaper.

Vi erbjuder Dig
Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällar och helger. Du arbetar två helger och ledig två.
Vikariat  75-90% med möjlighet att arbeta 100%.
Tillträde snarast enligt överenskommelse. Vikariatet gäller först och främst till 30/9 med trolig förlängning.
Intervjuer sker fortlöpande, sista ansökningsdag är 2019-05-30
Ange referensnummer: 69/2019 Von
Individuell lönesättning tillämpas¨.

Upplysningar lämnas av
Titti Östensson, 0292-71950, titti.ostensson@heby.se

Facklig organisation
Kommunal, 0224-36062

Ansökan
Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se. Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.

Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.