Felanmälan

Heby kommun vill vara en trygg och säker kommun. Genom att rapportera faror och risker till oss gör du en viktig insats och hjälper oss att minska olycksfallen. Om du ser eller upplever att något i kommunens underhåll och skötsel av allmänna platser som är fel, vill vi veta det.

Antingen kan du ringa kommunens växel på telefonnummer 0224-360 00 för att bli kopplad till en handläggare, eller så kan du använda formuläret nedan. Det går bra att vara anonym, men om du vill få återkoppling på det du anmält behöver du lämna kontaktuppgifter. Det kan också vara så att vi behöver få veta mer om felet och då är det bra om vi kan kontakta dig på något sätt.

Beskriv så utförligt som möjligt vad du vill förmedla. Finns inte en adress så beskriv platsen med egna ord. Utgå från riktmärken som lätt kan hittas av andra.

Vid akuta fel efter kontorstid, ring kommunens jour som du når via kommunens växel på telefonnummer 0224-360 00, knappval 1.

Offentlighetsprincipen gäller när du tar kontakt med oss. Det innebär att all din korrespondens med Heby kommun blir en allmän handling som registreras hos oss. När vi registrerat ditt namn och övriga uppgifter om dig gäller personuppgiftslagen (2018:218).

Läs mer om offentlighetsprincipen och dataskyddsförordningen, GDPR

  • Här skriver du vad du vill felanmäla.
  • Accepterade filtyper: jpg, gif, png.
  • Fyll i telefonnummer eller e-post om tjänsteman behöver kontakta dig. Om du anger en e-postadress får du en kopia på din felanmälan. Om du fyller i någon uppgift nedan är du inte anonym.

  • Fyll i telefonnummer om du vill att vi ringer dig.
  • Fyll i din e-postadress om du vill att vi mejlar dig.

Sophantering

Från och med 1 januari 2015 så är det VafabMiljö i Västerås som har hand om sophanteringen i Heby kommun. Har du problem med sophanteringen så hör av dig till VafabMiljö på telefonnummer: 021-39 35 00 eller mejla info@vafabmiljo.se

Hebygårdar och Hebyfastigheter

Vill du felanmäla något till Hebygårdar eller Hebyfastigheter kan du använda deras e-tjänst för felanmälan. Vid akuta fel under kvällstid och helger ringer du Hebygårdars journummer: 021-350 100, Recover.

Vinterväghållning

Kommunen sköter majoriteten av gatorna i kommunens tätorter, men en del av gatorna ligger under trafikverkets ansvar. Här finns en lista över dessa gator.

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>