Premiär för nytt möbelföretag under Fest i Heby

Camilla AnderssonMed ett stort intresse för äldre möbler och en stark känsla för färg och form har nu Camilla Andersson från Östervåla startat företaget Smida. Till vardags kommer hennes butik att finnas i sociala medier men under Fest i Heby har hon en butik öppen hemma på Arosvägen i Östervåla.

Möbler från företaget SmidaIntresset för äldre möbler har funnits länge hos Camilla Andersson. Hon håller utkik på auktioner, loppisar, i sociala medier och i annonser efter möbler i alla åldersklasser.
– Jag köper bara in sådant som jag gillar själv. Allt som jag visar upp här under Fest i Heby är sådant som jag skulle kunna tänka mig att möblera med själv om jag hade plats, säger Camilla Andersson.
Hennes tillfälliga butik har hon inrymt i gårdshuset hemma på Arosvägen i Östervåla. Gårdshuset är inget mindre än Bröderna Olssons före detta möbelfabrik så det finns gott om utrymme för de äldre möblerna. En del av det hon visar upp och har till försäljning har hon renoverat och annat är i så fint skick att det kan gå till försäljning på en gång.
Möbler från företaget Smida– Jag gillar tanken med återvinning och återanvändning. Det gör ont i mig när jag ser vad människor kastar på Återbruket. Det är roligare att ge möblerna nytt liv och nya hem. Det är långsiktigt hållbart och mer personligt, säger Camilla Andersson.

Camilla har sin tillfälliga butik öppen till och med lördag under Fest i Heby och sedan är det främst via Instagram som hon kommer att visa upp och saluföra sina produkter.
– Sedan får vi se. Kanske kommer vi att ha butiken öppen vid fler tillfällen. Det får intresset avgöra, säger Camilla Andersson.

Kassar från företaget Smida

Relaterat

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>