Mat och fritid i härlig blandning på årets Efterfest

Logga efterfest 2019Lördagen den 28 september är det åter dags för Efterfest i Heby kommun. Då får alla chansen till smakprov på vad Heby kommun har att erbjuda när det gäller mat- och fritidsutbud. Det kommer att bjudas på allt från biodling till zumba, energirådgivning och ekokött.
– Tanken med Efterfest i Heby är att samla lokala matproducenter, fritidsaktörer och företagare för att tillsammans slå ett slag för vår aktiva livsstil här i Heby kommun. Förra året besökte omkring tusen personer evenemanget, vilket var fantastiskt. Nu ser jag fram emot årets Efterfest. Tillsammans skapar vi en dag präglad av inspiration, lust och engagemang, säger Stina Röjerås, festgeneral.

Efterfest i Heby är en förlängning av sommarens populära arrangemang Fest i Heby som bjuder på aktiviteter runt om i kommunen. Efterfesten är istället koncentrerad under en dag till Heby Arena som gör det enkelt för besökarna att ta del av många olika aktörers utbud av matproduktion och fritidsaktiviteter.
– Det är härligt att se så många aktörer samlade på ett och samma område. Det blir så extremt påtagligt att det finns så mycket företagsamhet, kraft och kreativitet här i Heby kommun. Vi ber också utställarna att skapa aktivitet vid sina platser, så det blir väldigt mycket liv och rörelse under evenemanget, vilket är jättekul, säger Stina Röjerås.

Efterfesten drar igång lördagen den 28 september, klockan 10.00, och pågår fram till klockan 16.00. Efterfesten arrangeras i samarbete med Setra och SHE. Fri entré under hela dagen. Alla hälsas varmt välkomna!

Kontakt
Stina Röjerås
Festgeneral
0224-360 41
stina.rojeras@heby.se

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>