En mycket välkommen present till kommunens verksamheter

I dagarna så levererade företaget Adlibris en mycket välkommen present till Heby kommun. Vi fick ta emot 24 lastpallar med bland annat garner, spel, pennor, block, pussel och målarfärg, som ska underlätta för de verksamheter inom kommunen som har drabbats av isolering och avskildhet eller på annat sätt kämpar under Coronapandemin.

Tidigare i vår så fick kommunen ett samtal från företaget som ville hjälpa till i den rådande situationen. Framförallt så tänkte man på de äldre och barnen. Våra verksamheter fick då möjlighet att göra önskelistor på saker som skulle kunna förgylla och underlätta vardagen. Nu har alltså hela önskelistan levererats med råge.

Inom kort ska materialet levereras ut till verksamheterna och just nu håller tjänstepersoner från kommunen på att packa upp och sortera allt material.
– Detta är ett av de finare inslagen i rådande tider och kommer att uppskattas så mycket av verksamheterna säger Marie Löfgren, beredskapssamordnare på Heby kommun.

Vi säger stort tack till Adlibris!

Tidigare har Heby kommun också fått stor hjälp från det lokala näringslivet att få fram skyddsmaterial till vården. All denna hjälp är ovärderlig och mycket uppskattad av oss på Heby kommun.