Inbjudan Kurbits Omställning – affärsutveckling online i snabbformat för dig inom besöksnäringen

Är du företagare inom besöksnäringen och behöver stöd och hjälp i Coronatider?
Då kan Kurbits Omställning vara något för dig. Med anledning av Coronakrisen erbjuds nu detta program helt kostnadsfritt och riktar sig till besöksnäringsföretagare i Uppsala län.

Tillsammans lyfter vi blicken för att ställa om och se nya möjligheter istället för hinder. Vi lägger fokus på affärsnytta och verkstad genom välbeprövade metoder och verktyg anpassade för besöksnäringen. Kurbits Omställning är ett smidigt och kostnadseffektivt program för att snabbt kunna ställa om sin affär på kort sikt men också för att nå långsiktig lönsamhet.

Region Uppsala finansierar programmet och samarbetar med destinationsbolaget Visit Roslagen kring administration av information och anmälningar. Antalet platser är begränsade till 30 stycken och vi strävar efter att få en jämn fördelning över olika branscher inom länets besöksnäring.

Vill ditt företag medverka i Kurbits Omställning?
Välkommen med en intresseanmälan till info@visitroslagen.se snarast möjligt, men senast den 10 augusti. Första programstart är redan den 19 augusti med avslut den 28 augusti.

Om Kurbits
Kurbits är ett internationellt affärsutvecklingsprogram utvecklat och designat specifikt för företag inom besöksnäringen. Kurbits hjälper företagare att öka sina möjligheter till tillväxt samtidigt som förutsättningar skapas för nya affärer och samarbeten. Deltagarna får på ett enkelt och handgripligt sätt de kunskaper och verktyg som behövs för att utveckla verksamheten och bli mer attraktiva för kunden.

Relaterat

Kontakt
Sofia Händel
072-08 08 388
sofia.handel@visitroslagen.se

Gisela Norén
073-822 51 55
gisela.noren@visitroslagen.se