Företagare – anmäl dig till Heby kommuns presentkort

Heby kommun vill stödja dig som företagare genom att ge anställda möjlighet att handla lokalt genom ett presentkort.

Via anmälningsformuläret här nedan kan du anmäla ditt företag till presentkortet. Du blir då listad med företag som tar emot presentkortet och detta presenteras för medarbetarna i Heby kommun. Varje presentkort är värt 450 kronor inklusive moms och ditt företag får ersättning från Heby kommun för inlösta presentkort. Utbetalning av inlösta presentkort sker löpande med 30 dagars betalningstid efter godkänd faktura.

presentkortFöretagen som tar emot presentkort presenteras för medarbetarna i Heby kommun. Listan fylls på vartefter anmälningarna kommer in. Presentkorten börjar gälla den 14 december och de som då har anmält att de vill ta emot presentkorten kommer att få en affisch som kan sättas upp väl synligt på företaget.

Vi vill på detta sätt stötta det lokala näringslivet och tacka våra medarbetare. Ni har alla gjort fantastiska insatser under detta minst sagt annorlunda år.

Affisch, Vi tar emot Heby kommuns presentkort

Webbetikett

Mer information