Lokala pandemihjältar lyfts fram i lokal Coronakampanj – vi fixar det här tillsammans

Den 16 december drog vi igång vår lokala Corona-kampanj ”Bli en pandemihjälte du också – vi fixar det här tillsammans”. I kampanjen har vi fokus på hur vår kommun, både kommunmedarbetare, andra aktörer och våra invånare, hanterar pandemin och hjälper till på olika sätt. Vi lyfter fram våra lokala pandemihjältar, påminner om hur vi alla kan bidra till minskad smittspridning och samtidigt skapa hopp, glädje och omtanke.

I Heby kommun bryr vi oss om varandra och vi är vana att hjälpas åt. Vi hoppas att denna anda även ska ha inverkan på denna sega pandemi och att vi tillsammans blir världsbäst på att minska smittspridning och på att peppa varandra genom pandemin. Har du en pandemihjälte i din närhet?

Tipsa oss på webmaster@heby.se

Pandemihjälte Anna-May

Relaterat