Dags att utse Årets Företagare och Årets Unga Företagare

Nu är det dags att nominera de personer och företag som du tycker förtjänar att ta hem priset Årets Företagare 2021 och Årets Unga Företagare 2021 i Heby kommun. Priserna utses i samverkan mellan organisationen Företagarna och Heby kommun.

Utmärkelsen Årets Företagare ges till en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare. Vi delar ut priset Årets Företagare för att vi vill lyfta fram människan bakom företaget. Vi vill synliggöra de företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och på så sätt bidrar till stark tillväxt och samhällets utveckling.

För andra året kommer vi också att utse Årets Unga Företagare vilket delas ut till en ung företagare under 35 år som uppnått något extra med sitt företagande. Nominera en person och företag som du tycker bör uppmärksammas och prisas för sitt unga entreprenörskap.
Kommunvinnarna i båda kategorierna går vidare till en regionfinal. Samtliga regionala vinnare går sedan vidare till den stora riksfinalen i Stockholms stadshus där priset för Årets Företagare i Sverige och Årets Unga Företagare i Sverige delas ut samtidigt.

 

Årets Företagare 2020 blev Christian Eriksson och Stefan Johanson som tillsammans driver företaget Heby Lantbruksservice. Årets unga företagare 2020 blev Sandra Elvingsson som driver Östervåla Begravningsbyrå.

Årets Företagare 2020 blev Christian Eriksson och Stefan Johansson, Heby Lantbruksservice.

Årets Unga Företagare 2020 blev Sandra Elvingsson, Östervåla begravningsbyrå.

Vem kan bli Årets Företagare?
För att bli nominerad till utmärkelsen Årets Företagare ska följande kriterier vara uppfyllda:

Årets Företagare och Årets Unga Företagare ska

• äga företaget
• aktivt driva företaget
• ha företaget som sin huvudsakliga sysselsättning
• genom gott ledarskap vara en god förebild och ambassadör för andra företagare
• visa prov på att vara extra kreativ och företagsam på ett sätt som bör premieras
• ha god lönsamhet
• inte ha några betalningsanmärkningar

Årets Unga Företagare ska vara en person som är 35 år eller yngre.
Läs mer om kriterierna:
Årets Företagare
Årets Unga Företagare

Nominera ditt bidrag till Charlotte Wall, ordförande Företagarna Heby, charlotte@wall.se eller till Ann-Marie Sundgren, näringslivsstrateg, ann-marie.sundgren@heby.se senast den 16 april.

Självklart går det bra att nominera flera personer/företag om du önskar. Glöm inte att skriva vem som är avsändaren till nomineringen.

Välkommen med din nominering/nomineringar!

Relaterat