Grattis Emilia Lundgren – Årets Unga Företagare i Uppsala län

Emilia Lundgren, Årets Unga Företagare i Uppsala län.

Emilia Lundgren från Östervåla har utsetts till Årets Unga Företagare i Uppsala län. Hon får utmärkelsen för att hon som framgångsrik företagare uppvisar gott ledarskap, innovation och lönsamhet i verksamheten.

I början på maj utsågs Emilia Lundgren, med sitt företag Emilia L AB, till Årets Unga Företagare i Heby kommun. Det gjorde att hon kvalificerade sig till länsfinalen som nu alltså är avgjord och där Emilia i tuff konkurrens med unga företagare från länets övriga kommuner tar hem titeln Årets Unga Företagare i Uppsala län.

Så här motiverar juryn utnämningen:
Årets Unga Företagare i Uppsala län har genom sin målmedvetenhet och driv gått emot det traditionella inom branschen och har anställt egen personal. Med ett stort engagemang för sitt yrke är hon en förebild genom som tar emot och utbildar elever för branschens fortsatta utveckling. Vår vinnare har även ett stort engagemang inom sitt branschförbund och siktar i framtiden på att bli lärare inom sitt yrke. En sann förebild på så många sätt.

Nu har Emilia Lundgren chansen att ta hem den prestigefyllda titeln Årets Unga Företagare i Sverige när riksfinalen går av stapeln den 15 oktober i Blå hallen i Stockholms stadshus. Vi håller självklart tummarna och önskar Emilia ett varmt lycka till!

 

 

Om Årets Unga Företagare
Priset Årets Unga Företagare delas ut av organisationen Företagarna och går till en entreprenör under 35 år som genom framgångsrikt företagande bidrar till lokalsamhället och är en förebild för andra.

Relaterat