Gästen i fokus – 30-tal aktörer har utbildat sig för en ännu starkare besöksnäring

Under våren har ett 30-tal aktörer inom Heby kommuns besöksnäring varit med på utbildningen Gästen i fokus. Det är en utbildning som arrangerats av Heby kommun, det lokala besöksnäringsnätverket och region Uppsala.

Under utbildningen har värdskap, områdeskunskap och marknadsföring i sociala medier tagits upp. Ett gott värdskap och en gedigen områdeskunskap ökar möjligheterna till fler affärer och längre besök både hos företagen och på varje ort. Målet är att våra besökare känner sig varmt välkomna och att de kan få hjälp, råd och tips under sin vistelse hos oss.

Gemensam marknadsföring
Under sommaren gör vi nu en gemensam satsning där material är framtaget för gemensam marknadsföring av Upplevhebykommun.se. Hos aktörerna kommer det att sitta skylt- och affischmaterial som visar att de är en del av Upplevhebykommun och att våra besökare kan få hjälp och vägledning på dessa platser.

Samtidigt kommer också 14 aktörer att presentera sig på upplevhebykommun.se under vår serie Turistpärlor i Heby kommun. De gästar också Instagramkontot @upplevhebykommun under varsin vecka.

Så kika gärna in och på både Upplevhebykommun.se och @upplevhebykommun och se mer av våra härliga och duktiga aktörer.

 

 

Kontakt
Ann-Marie Sundgren
Näringslivsstrateg
0224-361 21
ann-marie.sundgren@heby.se