Almi erbjuder samtalsstöd till företagare

Samtal telefonDet är många företagare som känner sig pressade av pandemins effekter och kämpar för att hålla sin verksamhet igång. Att vara en långsiktigt hållbar företagare förutsätter givetvis att företagaren själv har ork och hälsan i behåll.

Nu har Almi Uppsala startat ett stödlinje för företagare dit du som företagare kan ringa för att får råd, stöd och hjälp. Stödlinjen finns till för dig som känner att du behöver prata med någon om din situation och vad du upplever just nu. Stödlinjen bemannas av Länshälsans
personal och du kommer att prata med en person med gedigen erfarenhet av socialt och stödjande arbete som finns där för att lyssna och ge tips och råd utifrån dina utmaningar. Samtalen behandlas konfidentiellt.

Välkommen att höra av dig!

Samtalslinje: 018-18 52 08
Mer information hittar du också på www.almi.se/uppsala/samtal