Sajt för besöksnäringen – Upplev Heby kommun

Vill du också vara med på Upplevhebykommun.se?
ÖstaVi har en besökssajt för besöksnäringen i Heby kommun.
Meningen är att vi på sajten ska visa upp allt det fina och värdefulla vi har att erbjuda här i Heby kommun. Här visar vi upp besöksmål, evenemang, matproducenter och var du kan äta och bo om du gästar Heby kommun eller bara vill utforska din hemkommun. Det är ett samarbete mellan Heby kommun och besöksnäringen där det idag finns en besöksnäringsgrupp bestående av företagare och representanter från Heby kommun.
Gårdsjö älgpark

Sajten sköts och underhållas av Heby kommun men innehållet kommer från besöksnäringsföretagen. Grundläggande information, nyheter och evenemangskalender kommer att finnas på sajten men för mer information och bokning kommer besökarna att länkas över till respektive företags hemsida. För att kvalitetssäkra besökssajten kommer vi därför att stämma av länkarna regelbundet så att aktuell information finns att hämta för besökarna på respektive företags hemsida.

Det är kostnadsfritt för dig som företagare att vara med och synas på sajten. Du har också möjlighet att skicka in nyheter från ditt företag som publiceras på sajtens nyhetssida. Vi kommer dock inte att kunna publicera rena erbjudanden, specialpriser och liknande. Detta hänvisas till företagens egna hemsidor.

Visst vill du vara med och visa upp vad Heby kommun har att erbjuda?
Skicka in:
1. Namn och kontaktuppgifter till ditt företag.
2. Adress så att vi kan ange kartposition.
3. Kort presentation av ditt företag. Om du vill ha hjälp med att utforma texten skickar du bara fakta och kortfattad information. Vi skickar sedan text för korrekturläsning innan publicering.
4. Högupplöst bild i JPEG som representerar ditt företag.
5. Länk till ditt företags hemsida.
Använd anmälningsformulär här eller skicka dina uppgifter till webmaster@heby.se

Du får ett kopia med informationen du fyller i nedan till din e-postadress.

Relaterat

Kontakt

Ann-Marie Sundgren
Näringslivsstrateg
0224-361 21

Camilla Röjerås
Kommunikationsstrateg
0224-362 67

Ilona Carlegård
besöksnäringsgruppen
072-218 19 17