Mark för verksamhet

Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som företagare att hitta precis den mark som du och ditt företag behöver för att må bra. Vi har flera marker lediga just nu, här hittar du information.

Bild på företaget Zetterbergs i Östervåla

Kontakta oss om du är intresserad av att etablera företag här

Om du har ett företag och vill etablera dig i kommunen kontakta vår näringslivsstrateg Ann-Marie Sundgren så hjälper hon dig vidare. Har du frågor om våra lediga marker kontaktar du Linnea Rustemi på vår mark- och planeringsenhet. Vi vill att du på ett så smidigt sätt som möjligt hittar den mark som just du och ditt företag behöver.

Dina behov är i fokus

Dina behov och intressen är i fokus för oss. Därför är vår industrimark i de flesta fall inte avstyckad. Det gör det möjligt för dig att forma en fastighet som just du och den verksamhet du planerar driva behöver.

Vi gör marken som du vill ha den

Vi styckar av marken till dig så att den passar dina behov. Bra att veta när du köper mark av oss är att det tar en period om cirka 13 månader innan vi kan ge dig tillträde till marken.

Vi står för kostnad av vatten- och avloppsanslutning och utbyggnad av väg.

Ledig verksamhetsmark i våra orter

Har du mark eller lokaler i Heby kommun som du vill hyra ut eller sälja kan du kostnadsfritt lägga ut ditt utbud här via Lokalguiden. Beställ inloggningsuppgifter genom att registrera dig som fastighetsägare via länken nedan. Därefter kan du enkelt logga in och lägga in dina objekt.

Registrera dig som fastighetsägare och beställ inloggningsuppgifter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Logga in för att lägga in objekt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
30 maj 2022
Sidan publicerad av:
Camilla Röjerås