Fritidspedagog/lärare i fritidshem till Heby skola f-6

Barn- och utbildningsförvaltningen söker


Fritidspedagog/lärare i fritidshem till Heby skola f-6

Ange ref.nr: 109 /2019 Ubn

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande ledarskap, UL.

Vår vision är Heby kommun – en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet.

Heby skola f-6 har ca 325 elever och drygt 30 personal. Inför höstterminen 2019 har vi valt att använda en del av resurserna för att kunna ha små klasser från förskoleklass till årskurs två. I vardera förskoleklass är det ca 17 elever med två pedagoger. Fritidshemmet är indelat i tre avdelningar. Två avdelningar för elever i förskoleklass och ettan och en avdelning för de äldre eleverna. Skolan har närhet till natur och även sim- och sporthall.

 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara med att ge eleverna en trygg övergång från förskola till förskoleklass och ge grunderna inför deras fortsättning i grundskolan samt ge dem en utvecklande verksamhet på fritidshemmet.

Som fritidspedagog/lärare i fritidshem kommer du under skoldagen att arbeta tillsammans med en förskollärare i en av våra förskoleklasser och övrig tid i fritidshemmets verksamhet. Inriktningen är att arbeta motiverande, främjande och förebyggande för att skapa och bibehålla en trygg och god miljö för lärande.

 

Kvalifikationer
Du har legitimation som fritidspedagog/lärare i fritidshem.

Som person är du flexibel och kan hitta alternativa lösningar om situationen så kräver. Du har elevfokus och förmåga att möta eleverna på den nivå de befinner och samtidigt ge dem utmaningar som utvecklar dem.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Vi erbjuder Dig
100 % tillsvidareanställning

Tillträde: 2019-09-02 eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2019-08-15

Ange referens: 109/2019

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Individuell lönesättning tillämpas.

 

Upplysningar lämnas av
Ulrika Karlsson, 0224-36261

 

Facklig organisation
LR – Lasse Lundkvist, 070-335 39 31

Lärarförbundet – Lena Eriksson, 073-565 64 81

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se

Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.

Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.