Fritidspedagog/lärare i fritidshem

Östervåla skola F-6

Nu söker vi 2 tjänster

Fritidspedagog/lärare i fritidshem

Ange ref.nr: 42/2019 Ubn

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande ledarskap, UL.

Vår vision är Heby kommun – en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet

Arbetsuppgifter
Ansvara för pedagogisk verksamhet på fritidshem tillsammans med övrig personal samt under skoltid samverka med klasslärare i det dagliga skolarbetet. Även visst ansvar för rastaktiviteter förekommer.

 Kvalifikationer
Fritidspedagogexamen alt. förskollärare/lärare med inriktning mot fritidshem. Du är driven och idérik, öppen och lyhörd för samarbete med övriga kollegor i arbetslaget samt med elever och föräldrar. Du är en relationsbyggare med god kommunikativ förmåga och hög social kompetens.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder Dig
Möjlighet att utvecklas i ett väl inarbetat arbetslag där personal har ett genuint pedagogiskt kunnande, engagemang och entusiasm.
Arbetstid: Två tjänster 100% – tillsvidare
Tillträde: 2019-08-05
Sista ansökningsdag: 2019-05-09
Ange referens: 42/2019 Ubn
Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.
Individuell lönesättning tillämpas.

Upplysningar lämnas av
Rektor Lena Wiik, 0292-71926 eller lena.wiik@heby.se

Fackliga kontaktpersoner
LR – Lasse Lundkvist, 070-335 39 31
Lärarförbundet – Lena Eriksson, 073-565 64 81

Ansökan
Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se. Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.

Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.