Fritidspedagog till Tärnsjö skola

Nu söker barn- och utbildningsförvaltningen

Fritidspedagog till Tärnsjö skola  

Referensnummer 54/2019 Ubn

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande ledarskap, UL.

Vår vision är Heby kommun – en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet

Tärnsjö skola är en skola med ca 130 elever.  Vi har fina lokaler och ligger naturnära. På vår skola är det viktigt att arbeta aktivt med vårt förhållningssätt till varandra för att skapa goda relationer med både elever, vårdnadshavare och mellan medarbetarna. Vi är en skola som har en stor passion för rörelse det ser man bla annat genom att varje klassrum är utrustat med ergonoma verktyg såsom kontorscyklar, balansbrädor samt att vi varje dag pausar skoldagen med rörelsepass i klassrummet. Vi är nominerade till årets pep skola 2019 via generation pep.

Arbetsuppgifter
Undervisa elever åk 4-6

Kvalifikationer
Vi söker dit som är utbildad fritidspedagog. Vi vill att du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper och god samarbetsförmåga. Vi vill att du har en gott förhållningssätt till eleverna och att bemötande och relationskapande är faktorer som du lägger mycket vikt vid.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder Dig
Möjlighet att utvecklas i din yrkesroll
Engagerade medarbetare
Arbetstid: 100% – Varaktighet tillsvidare.
Tillträde: 190812
Sista ansökningsdag: 190530
Ange referens: 54/2019 Ubn
Individuell lönesättning tillämpas.
Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Upplysningar lämnas av
Henrik Alriksson, biträdande rektor, 0769405264

Ansökan
Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se

Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.

Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.