Jobba i Heby kommun – Tekniska enheten har hållbart samhällsbyggande i fokus

Tekniska enheten i Heby kommun är en sexton personer stark, nyfiken och yrkesstolt enhet. Det finns en härlig teamkänsla och  arbetet präglas av prestigelöshet. Uppdraget som enheten har är brett och berör Gata och Trafik, Grönyta, Renhållning-Slam och Vatten och Avlopp. Inom områdena ansvarar enheten för planering, drift, underhåll och nyetableringar i Heby kommun. Ett hållbarhetstänk är grunden för allt arbete inom verksamheten och enheten är övertygade om att ett fungerande kretslopp är nyckeln till en hållbar framtid.  Projekt och utredningar av olika slag pågår ständigt och daglig kontakt med medborgare, abonnenter, myndigheter, konsulter, entreprenörer och andra kollegor på kommunen, gör arbetsplatsen väldigt trivsam för den som vill ta ansvar, samarbeta och arbeta projektinriktat. Det händer ständigt nya saker och mycket är på gång i Heby kommun.

Det bara fortsätter att hända i Heby kommun, det finns en spirande energifull framtidstro som genomsyrar vår kommun. Exploateringar som exempelvis Apotea, parallellt med andra lokala starka drivkrafter som satsar på ex. bostadsbyggande och idrottsliv gör att vi är i ständig rörelse. Jag skulle säga att vi är i en otroligt spännande utvecklingsfas just nu, säger Anna Johansson, Teknisk chef i Heby kommun. 

Anna Johansson, Teknisk chef, Heby kommun

Alla medarbetare på enheten är viktiga för att föra arbetet framåt och för att föra samhällsbyggnadsprocessen i Heby kommun framåt. Medarbetarna uppskattar att de får ta stort eget ansvar samtidigt som man aldrig behöver känna sig ensam i svårare frågor.

Jag är ny som Teknisk chef, men nygammal i kommunen. Återigen VA-chef i Heby kommun och det är fantastiskt! För framtidens vatten har varit min personliga devis under lång tid. Jag har valt att komma tillbaka till denna kommunala organisation. Jag har kommit hem. Lösningsfokusering brukar kunna sägas som en klyscha, men här är det på riktigt! Närheten till medborgare, företagare och politiker är så viktig och här är det lätt att få den relationen. Det är verkligen en fröjd att få arbeta här och i en organisation där det personliga engagemanget märks lång väg. Och vilken skillnad den gör! säger Anna Johansson, Teknisk chef Heby kommun.

Just nu söker Tekniska enheten i Heby kommun en VA-strateg/projektledare så vill du bli en del av detta framtidsfokuserade gäng så finns nu möjligheten.

Vi ser att vår nya kollega kommer att ha ett övergripande strategiskt ansvar inom dricksvattenförsörjning, kanske också inom dagvattenarbetet. Vi behöver mer kraft i och kompletterande kunskap i vår samhällsbyggnadsprocess och strategisk långsiktighet, så där ser vi också denna nya resurs. Personligheten i den vi söker är oerhört viktig, där vi ser någon med hjärtat för framtidens vatten. Kan vi grunda än bättre med miljökompetens, kanske till och med geohydrologkompetens, och erfarenhet av att leda projekt, då blir vi nyfikna och vill säkerligen ses på en intervju. Med denna breda tjänst, så finns viss möjlighet att påverka arbetsuppgifterna utifrån kompetens och önskemål, säger Anna Johansson.

Blir du nyfiken och vill vara en kugge i samhällsbyggnadsprocessen?  Läs mer och ansök via länken nedan.

Relaterat