För dig som är politiker

På den här sidan kan du hitta länkar och information som kan vara till hjälp för dig som är förtroendevald i Heby kommun.

Här kan du även logga in för att ta del av kallelse, handlingar och protokoll till kommunfullmäktige, styrelser, nämnder och beredningar.

Reglemente för ersättning till förtroendevalda

Nedan hittar du kommunens reglemente för ersättning till förtroendevalda.

Lönehandläggare för förtroendevalda är Annika Alriksson förnamn.efternamn@heby.se

Blanketter

Nedan finns även blanketter för begäran om arvode med mera för kommunala sammanträden och förrättningar. Blankett för samtycke av registrering och publicering av personuppgifter på Internet (enligt Personuppgiftslagen).

Sammanträdesdagar

Här finns aktuellt sammanträdeskalendarium för samtliga politiska organ.