Gör som Anna-May – tänk positivt

Gör som Anna-May – tänk positivt

Se filmen där Anna-May berättar. Klicka på bilden.

Anna-May har sett till att butiken har kommit till kunderna när kunderna inte har kunnat komma till butiken

Anna-May Vesterberg Jansson driver sedan många år ICA-butikerna i Huddunge och Tärnsjö. Corona covid-19-pandemin har påverkat arbetet en hel del och Anna-May och hennes medarbetare har varit tvungna att ställa om.

– Det som är viktigt att vi tar med oss från den här händelsen är att vi ska vara rädda om varandra och tänka positivt säger Anna-May.

Utmaningarna har varit många, men den största har ändå varit att få tiden att räcka till. Att göra mer arbete på samma tid som förut har varit svårt men det har gått att genomföra. Bland annat har butiken kommit till kunden när kunden inte har kunnat komma till butiken.

– Det har varit flera personer som har velat få sina matkassar hemkörda eftersom det har funnits en oro för att handla i butik och kan inte kunden komma till oss så får vi komma till kunden.

Anna-May ser en stor fördel i att verka på landsbygden där det lilla och nära blir en framgångsfaktor i pandemin.

– Det har varit en fördel att vara på landet, aldrig har så många flyttat ut och bott i sina stugor och vår butik är liten så det är lätt att få en överblick över hur många som är i butiken samtidigt, säger Anna-May, en sann pandemihjälte.

Heby kommun är mycket tacksamma över alla företag som kämpar och gör ovärderliga insatser för att lindra pandemins konsekvenser. ICA Huddunge och Tärnsjö är ett fantastiskt exempel på detta. Om du har tips på andra företag, föreningar eller personer som gör insatser under pandemin tar vi tacksamt emot dessa på webmaster@heby.se . Vi vill hylla så många pandemihjältar vi kan.

Relaterat