Gör som Emmy – bjud på ett leende

Gör som Emmy – bjud på ett leende

Se filmen där Emmy berättar. Klicka på bilden. 

Tidigt i våras fick verksamheten vid Heby Arena ställa om och tänka om. Ingen visste just då hur Corona covid-19 skulle påverka aktiviteterna som hölls i arenan och om de skulle kunna fortsätta.

Medarbetarna vid Heby Arena började med att begränsa antalet elever i simskolan, det sattes också ett maxtak för antalet besökare i simhallen och på gymmet. Skolorna som har sin simundervisning i arenan ställde in och var frånvarande i en månad men har nu kommit tillbaka och bedriver sin undervisning som vanligt.

– Även om pandemin har påverkat oss mycket så har de åtgärder som vi gjort mottagits så positivt. Att vi har tagit tag i problemen och ställt om snabbt känns tryggt för de som kommer hit. Vi har klarat det bra hittills och det har varit mycket lärorikt, säger Emmy Gunnarsson på Heby Arena.

Verksamheten på Heby Arena är idag långt ifrån det normala men medarbetarna har lärt sig att hantera situationen och den första tidens förvirring har idag bytts ut mot en ny sorts vardag.

– Jag längtar så tills detta är över och när vi kan blicka tillbaka och se hur himla duktiga vi var som klarade av det här. Jag förstår att det är många som blir hårt drabbade av pandemin och mycket negativt påverkade men nu måste vi hålla ut och hålla i. De orden är nog de mest uttjatade orden av alla just nu men snart vänder det, säger Emmy.

Med anledning av Corona covid-19 och de nationella råden som gäller kan du läsa mer om vad som gäller på Heby Arena här

Berätta gärna för oss om någon annans hjältedåd eller dina egna via #vifixardethartillsammansheby

Relaterat