Trygghetsrådet

Trygghetsrådet är Heby kommuns politiska organ för att förmedla information och samordna kommunens insatser mellan kommunstyrelsen, nämnderna och styrelsen för Hebyfastigheter/Hebygårdar AB i frågor som rör välfärds- och brottsförebyggande arbete.

Rådet ska ta fram förslag till ett långsiktigt brotts- och skadeförebyggande program och hjälpa kommunstyrelsen i arbetet med att ta fram inriktningsmål.

Trygghetsrådet arbetar i möjligaste mån med att vara remiss- och referensorgan i frågor som rör välfärds- och brottsförebyggande frågor samt ett forum för kunskapsspridning i Heby kommun.

Rådet ska ta initiativ till förbättringar inom de områden rådet ansvarar för. Det är knutet till och väljs av kommunstyrelsen. Rådet sammanträder minst fyra gånger per år.

Förtroendevald Politiskt organ

Datum
Kallelse Handlingar Protokoll
Kallelse Handlingar Protokoll
Kallelse Handlingar Protokoll
Kallelse Handlingar Protokoll
Datum
 17 januari Kallelse Protokoll
 16 april Kallelse Protokoll
Kallelse Protokoll
Kallelse Protokoll
Datum
11 januari Kallelse Protokoll
24 april Kallelse Protokoll
3 oktober Kallelse Protokoll

 

Datum
 17 februari Kallelse Protokoll
 13 april mötet inställt
 30 augusti mötet inställt
 19 oktober Kallelse Protokoll

Relaterat

Kallelser och handlingar som är äldre än två år tas bort från hemsidan enligt dokumenthanteringsplanen men de finns arkiverade. Om du vill ta del av kallelser, handlingar eller protokoll som inte finns på hemsidan, hör då av dig till 0224-360 00 eller information@heby.se.

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>