Sök jobb hos oss

I Heby kommun uppmuntrar vi våra medarbetare att vara kreativa. Vi försöker skapa en arbetsmiljö med arbetsglädje, utmaningar och möjlighet till personlig utveckling. All personal är en viktig resurs som är ett måste för att vi ska kunna utvecklas på ett sådant sätt så att det gagnar individen, organisationen och kommuninvånarna. Så satsar vi till exempel på aspirantutbildningen ”Framtidens ledare” och på ett chefsutvecklingsprogram för alla chefer i den kommunala verksamheten.

Vi satsar också på hälsa och friskvård. Ett led i detta är att alla arbetsplatser har en hälsolagledare och all personal får friskvårdskuponger. Som anställd har du också tillgång till arrangemang som kommunens personalklubb KomAn anordnar. Det kan vara golf, teaterutflykter eller resa till någon skidbacke.

Heby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med 925 anställda och många olika kompetensområden att arbeta inom – skola, vård och omsorg, administration, IT, information, VA och avlopp och stadsplanering är några exempel. Antalet invånare i kommunen är cirka 14.000 och Heby kommun har ett utmärkt pendlarläge med närhet till Uppsala, Västerås, Enköping och Gävle. Till Stockholm tar det ca 80 minuter med bil. Du är välkommen att söka jobb hos oss.