Koordinator

Internannons

Nu söker Mark- och planeringsenheten

Koordinator

Vi växer – vill du vara med?

Ange ref.nr: 96/2019 Sbn

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.

Heby kommun är i ett expansivt skede med nybyggnadsprojekt och exploateringar i flera av kommunens orter. Tjänsten ligger på Mark- och planeringsenheten som har åtta anställda. Enheten arbetar med planering, exploatering och markförsäljning, infrastruktur, parker och grönytor samt GIS och kartsystem.

Låter det intressant? Skicka in en ansökan och berätta lite om dig själv!

 

Arbetsuppgifter
Som koordinator arbetar du brett inom enhetens frågor och är spindeln i nätet på enheten.  En stor del av din tid ägnas åt markförsäljning och rutin kring denna där du har kontakt med köparna samt tecknar köpehandlingar. Du arbetar även kring andra markfrågor som exempelvis kommunens arrenden.

En del tid ägnas också åt att stödja planhandläggarna i deras arbete med detaljplaner. Du tar fram uppdragshandlingar för nya detaljplaner samt hanterar utskick av detaljplaner, registrerar handlingar och sammanställer synpunkter. Ajourhållning av LINA inklusive adressättning är exempel på andra arbetsuppgifter.

I övrigt består arbetsuppgifterna bland annat av administration och uppdatering av hemsidan, skriva yttranden på exempelvis bygglovsärenden, besvara enkäter samt delta som projektmedarbetare i olika projekt.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs med att ta ett stort eget ansvar och att självständigt driva egna arbetsuppgifter eller projekt. Du är stresstålig, har god förmåga att planera ditt arbete men trivs även bra med att arbeta i grupp. Du anpassar dig naturligt till olika sammanhang och känner dig stimulerad av att arbeta på ett problemlösande sätt.

Då arbetsuppgifterna involverar möten med många olika människor är det viktigt att du samarbetar och kommunicerar väl, både med invånare, externa intressenter, politiker, kollegor med flera.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant universitets- eller högskoleutbildning t.ex. samhällsplanerare eller motsvarande utbildning.

Vi ser det meriterande om du har arbetslivserfarenhet som koordinator eller inom enhetens arbetsområden. Vi ser det också meriterande om du har kännedom om Heby kommun eller erfarenhet av kommunal verksamhet och/eller andra politiskt styrda organisationer. Du har kunskap om planprocessen och plan- och bygglagen samt viss kännedom om miljöbalken.

Det är meriterande med kunskap i våra Sokigos programvaror samt ArcMap och AutoCAD. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder Dig
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete där du bidrar till byggandet av framtidens hållbara samhälle. Du har möjlighet att vara med och påverka i en ambitiös och trevlig arbetsgrupp. Vi har korta beslutsvägar och du får möjlighet att följa de olika processerna från början till slut.

Anställningsform: Tjänsten är ett vikariat på heltid från 2019-08-26 till 2021-06-09
Tillträde: 2019-08-26
Sista ansökningsdag: 2019-06-26
Ange referens: 96/2019 Sbn
Individuell lönesättning tillämpas.

Tjänsten är placerad i Heby tätort (30 min från Uppsala med tåg).

Upplysningar lämnas av
Förvaltningschef Åsa Nylander tel 0224-36180

Ansökan
Välkommen med din ansökan med ref nr 96/2019 Sbn och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby senast den 26 juni 2019. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se

Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.