Kronprinsessparet på digitalt besök i Heby kommun

H.K.H Kronprinsessan Victoria och prins Daniel gjorde under tisdagen ett digitalt besök i Heby kommun. Foto: Victor Ericsson, Kungliga hovstaterna

Heby kommun har idag haft äran att gästas digitalt av H.K.H kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Kronprinsessparet hade bett om ett möte för att få veta mer om läget i kommunen i stort och med särskilt fokus på den pågående pandemin och dess konsekvenser.

Från Heby kommun deltog Marie Wilén, kommunalråd, och Emma Burstedt, kommundirektör, under besöket. Samtalet handlade mycket om de covid-relaterade konsekvenserna för kommunens näringsliv, föreningsliv och för kommunen i stort. Ämnen som berördes var bland annat digitalisering och bredbandstillgång på landsbygden, e-handel, tillverkningsindustri, byggnationer, besöksnäring, kollektivtrafik och idrott.

Det blev mycket intressanta samtal och kronprinsessparet visade god lokalkännedom efter att ha gjort besök på flera olika platser i kommunen genom åren.

Heby kommun tackar H.K.H kronprinsessan Victoria och prins Daniel för ett mycket givande och trevligt besök och hälsar välkommen åter.