Dans, teater och musikal

Dans

Att dansa tillsammans är det bästa och roligaste sättet att utveckla sin musikalitet, koordination och samtidigt träna både kropp och knopp. Genom dansen får du uttrycka dig med din kropp som verktyg. Vi erbjuder dansundervisning i olika stilar (balett, street, jazz och modern dans) och inspireras alltid av elevernas intresse och smak. Vi jobbar utifrån rörelseglädje och utvecklar det egna skapandet. All dansundervisning sker i grupp.

Det går att anmäla sig från förskoleklass beroende på utbud av kurser/ort. Se Aktuell information om vad som gäller.

 

Teater

Att spela teater tillsammans utvecklar din kreativitet, kommunikationsförmåga, fantasi och samspelet med dina medspelare. På teaterkurserna jobbar vi utifrån lekfullhet och tränar upp vår improvisationsförmåga. Vi provar på textbaserad och fysisk teater med både scenen och filmkameran som vårt verktyg. Här får du uttrycka och skapa utifrån dig själv. All teaterundervisning sker i grupp.

Det går att anmäla sig från åk 3 beroende på utbud av kurser/ort. Se Aktuell information om vad som gäller.

 

Musikal

Att sjunga och dansa tillsammans är ett fantastiskt sätt att sammanbinda flera konstformer med berättandet av en historia i fokus. På musikalkurserna tränar vi sång- och dansteknik både som grupp och individuellt men framför allt: sceniskt uttryck och närvaro. Kom och utvecklas till en trippel (sång, dans och teater) artist! All musikalundervisning sker i grupp.

Det går att anmäla sig från åk 3 beroende på utbud av kurser/ort. Se Aktuell information om vad som gäller.

 

Kontakt lärare

Vanliga frågor och svar