Sång

Sång

Att sjunga är ett fantastiskt sätt att utveckla ditt musikintresse. När vi sjunger är hela kroppen vårt instrument och vi utvecklar därför rösten med tekniskt arbete genom sång och andningsövningar. Vi utvecklar också vår repertoar och självklart kan vi sjunga i alla tänkbara genrer och eleverna är med och påverkar materialet. En stor del av lusten för många finns i mötet med publiken där vi också får öva upp vårt sceniska uttryck, vilket vi gör genom våra konserter.Vi erbjuder både individuella sånglektioner, större och mindre sångensemble eller kurser så som Artistgruppen (läs mer nedan).

Det går att anmäla sig från åk 3 beroende på utbud av kurser/ort. Se Aktuell information om vad som gäller.

Sångensemble

Att sjunga tillsammans är ett roligt sätt att utveckla sitt musicerande och sin sångröst. När vi sjunger tillsammans utvecklar vi förutom vår röstteknik också vårt gehör och samspel med andra. Här får vi prova stämsång och bredda vår låt repertoar med musik från olika genrer. All undervisning sker i grupp.

Det går att anmäla sig från åk 3, beroende på utbud av kurser/ort. Se Aktuell information om vad som gäller.

Artistgruppen

Här jobbar vi med sång och dans tillsammans och utvecklas till fullfjädrade ARTISTER! Vi lär oss nya låtar och koreografier och självklart får deltagarna vara med och påverka materialet. Vi jobbar både som grupp och individuellt med sång- och dansteknik men framför allt med sceniskt uttryck och närvaro. Kom och utveckla ditt egna artisteri! All undervisning sker i grupp.

Det går att anmäla sig från åk 7, beroende på utbud av kurser/ort. Se Aktuell information om vad som gäller.

Kontakt lärare

Vanliga frågor och svar