Kurator till Tärnsjö och Harbo skola

Nu söker barn- och utbildningsförvaltningen

Kurator till Tärnsjö och Harbo skola

Referensnummer: 76/2019 Ubn

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder.

Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.

 

Tärnsjö skola är en skola med ca 130 elever.  Vi har fina lokaler och ligger naturnära. På vår skola är det viktigt att arbeta aktivt med vårt förhållningssätt till varandra för att skapa goda relationer med både elever, vårdnadshavare och mellan medarbetarna. Vi är en skola som har en stor passion för rörelse det ser man b.la annat genom att varje klassrum är utrustat med ergonoma verktyg såsom kontorscyklar, balansbrädor samt att vi varje dag pausar skoldagen med rörelsepass i klassrummet.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är  utbildad socionom  eller beteendevetare. Som kurator är du flexibel, lösningsfokuserad och har god samarbetsförmåga med både kollegor, elever och vårdnadshavare.  Du lägger stor vikt vid relationsskapande och det är viktigt för dig att arbeta förebyggande. Du kommer sitta med i skolan elevhälsoteam och du kommer ha ett nära samarbete med skolledning.

Kvalifikationer
Utbildad socionom alt utbildad beteendevetare
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Vi erbjuder Dig
Möjlighet att utvecklas i din yrkesroll
Engagerade kollegor och ledning
Fantastiska elever
Vikariat 80%
Tillträde: 190812
Sista ansökningsdag: 190611
Ange ref.nr: 76/2019 Ubn
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden
Individuell lönesättning tillämpas

Upplysningar lämnas av
Alexandra Södervall, rektor, 0725087515

Ansökan
Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se

Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.

Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.