Lärare i svenska/idrott och hälsa

Nu söker Heby skola 7-9

Lärare i svenska/idrott och hälsa

Referensnummer: 97/2019 Ubn 

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande ledarskap, UL.

Vår vision är Heby kommun – en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet

 

Heby Skola 7-9 ligger centralt i Heby och har ca 200 elever. På skolan finns också den särskilda undervisningsgruppen Nova för elever med funktionsnedsättningar inom autismområdet. Många av skolans elever kommer med skolskjuts till skolan då upptagningsområdet är ganska stort.

Arbetsuppgifter
Undervisning i svenska och idrott och hälsa i åk 7-9. Arbetet innebär att du tillsammans med övriga kollegor planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet på skolan. Din uppgift är att skapa de bästa möjligheterna för eleverna och att dela mentorskap/handledarskap för en klass med en kollega.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare med behörighet för grundskolans senare år i svenska och idrott och hälsa. Vi vill att du ser möjligheter i det kollegiala lärandet, att du har en positiv elevsyn och är bra på att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är en inspirerande lärare och van att anpassa dig och din undervisning efter elevernas olika behov.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder Dig
Ett utmanande och inspirerande arbete med många trevliga arbetskamrater. En arbetsplats som kännetecknas av kollegialt lärande, kreativa pedagoger och en strävan efter att undervisningen ska lyfta till allt högre nivåer. Med personal som trivs med varandra och med eleverna blir arbetsklimatet varmt.

Arbetstid 100%.
Tillträde 2019-08-12
Sista ansökningsdag 2019-07-03
Ange referens: 97/2019 Ubn
Individuell lönesättning tillämpas.
Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Upplysningar lämnas av
Rektor Inger Sandberg 0224-362 72

Fackliga organisationer
LR – Lasse Lundkvist, 070-335 39 31
Lärarförbundet – Lena Eriksson, 073-023 85 15

Ansökan
Välkommen med din ansökan via e-post: information@heby.se, eller via brev: Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Glöm inte att ange referensnumret.

Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.

Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.