Lärare till åk 1 till Heby skola f-6

Nu söker Barn- och utbildningsförvaltningen

Lärare till åk 1 till Heby skola f-6

Referensnummer: 9/2020 Ubn

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande ledarskap, UL.

Vår vision är Heby kommun – en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet

 

Är du lärare och brinner för att inspirera och stärka elevers tro på sig själva? Då vill vi ha dig i vår arbetsgrupp!

Heby skola ligger nära naturen med goda tåg- och bussförbindelser till Uppsala och Sala. På Heby skola f-6 går det drygt 300 elever, i vissa årskurser är det tvåparalleller och i vissa årskurser är tre paralleller. I årskurs 1 är det 3 paralleller med 15 elever i varje klass. Det finns även en elevassistent knuten till årskurs 1.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vikariera som lärare i vår årskurs 1. Detta då nuvarande lärare har fått ny tjänst.  Du kommer att arbeta i nära samarbete med lärarna i de andra parallellklasserna. Du ansvar att planera och leda undervisningen för klassen samt motivera och skapa en god relation med eleverna och hjälpa dem att tillsammans uppnå gemensamma mål. Det ligger även inom ditt ansvarsområde att hålla dig uppdaterad i skolans styrdokument och anpassa undervisningen efter dessa.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare för tidigare år eller erfarenhet av att undervisa. Du skall även ha personlig lämplighet att arbeta med barn och ungdomar. Du har förmåga att skapa en god föräldrakontakt och är trygg och tydlig i din roll som lärare. Du har en förmåga att ge eleverna en stark tro på sin förmåga. Vi ser gärna att du har förmåga att inspirera elever och även möta de i behov av särskilt stöd. Ett positivt bemötande och en helhetssyn på lärandet ser vi som en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Befattningen kräver utdrag ur polisens belastningsregister.

Vi erbjuder Dig
Arbetstid: 100 %, tidsbegränsad anställning fr.o.m. 2020-03-24 t.o.m. 2020-06-12
Sista ansökningsdag: 2020-02-27
Ange referensnummer: 9/2020 Ubn
Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats
Individuell lönesättning tillämpas

Upplysningar lämnas av
Ulrika Karlsson, rektor, 0224-362 61

Fackliga organisationer
LR – Lasse Lundkvist, 070-335 39 31
Lärarförbundet – Lena Eriksson, 073-565 64 81

Ansökan
Välkommen med din ansökan via e-post: information@heby.se, eller via brev: Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Glöm inte att ange referensnumret.

Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.

Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.