Lillemor Åkerlind gästar Lärarcafé

Lillemor Åkerlind

En av alla våra duktiga pedagoger i Heby kommun, Lillemor Åkerlind, har ett lite annorlunda arbete. Hon är ateljérista på Tärnsjö förskola. Lillemor har varit pedagog inom förskolan i 21 år och är nu inne på sitt andra år som ateljérista. Hon arbetar konstnärligt-pedagogiskt med barns utveckling genom bild, form, lek och en mängd olika tekniker och material. Den 7 oktober gästar Lillemor Lärarcafé i Uppsala för att dela med sig av sitt arbete till andra och berätta om hur man som pedagog kan arbeta med skapande och konst i förskolan.

Arbetet handlar om att göra barnens röster och tankar hörda med ett projektinriktat arbetssätt. Ett fantastiskt roligt och viktigt jobb! säger Lillemor.

På Lärarcafé träffas lärarstudenter och verksamma lärare och förskollärare för att inspireras, knyta kontakter och ta del av forskning och skarpa tips kring olika saker som rör läraryrket.

Vi önskar Lillemor all lycka till den 7 oktober och tycker det är jättekul att hon får dela med sig av sin långa erfarenhet och sina idéer.