Näringsliv & arbete

I blankett- och tillståndsbiblioteket nedan hittar du tillstånd och ansökningar som kan vara aktuella för dig som företagare i Heby kommun.

Med hjälp av länken ”Klickguide för tillstånd och regler” kan du få hjälp med vilka olika tillstånd som kan vara aktuella för dig utifrån den bransch du som företagare vill verka i.

Heby kommuns nya näringslivsstrateg kommer att börja under våren men för att komma i kontakt med ansvariga på kommunen kan du tillsvidare kontakta kommunens telefonväxel på 0224-360 00 eller skicka ett e-postmeddelande till information@heby.se.

Vi vill gärna höra vad du tycker om Heby kommun. Här kan du enkelt och snabbt lämna dina synpunkter. Har du frågor eller funderingar? På sidan frågor och svar har vi samlat svar på frågor som vi ofta får in.

 

Kommande aktiviteter!

Pilotprojekt inom naturturism – Jordbruksverket

Landsbygdsprogrammet är öppnat för ansökningar om stöd till företag med särskild hänsyn till landsbygdsföretagande. Information

 

Broschyr

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>