Lediga jobb i Heby kommun

I Heby kommun uppmuntrar vi våra medarbetare att vara kreativa. Vi försöker skapa en arbetsmiljö med utmaningar, arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling. All personal är en viktig resurs som är ett måste för att vi ska kunna utvecklas på ett sådant sätt så att det gagnar individen, organisationen och kommuninvånarna. Så satsar vi till exempel på aspirantutbildningen ”Framtidens ledare” och på ett chefsutvecklingsprogram för alla chefer i den kommunala verksamheten.

Vi satsar också på hälsa och friskvård. Ett led i detta är att alla arbetsplatser har en hälsolagledare och all personal får friskvårdskuponger. Som anställd har du också tillgång till arrangemang som kommunens personalklubb KomAn anordnar. Det kan vara golf, teaterutflykter eller resa till någon skidbacke.

Heby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med 910 anställda och många olika kompetensområden att arbeta inom. Antalet invånare i kommunen är cirka 13.500 och Heby kommun har ett utmärkt pendlarläge med närhet till Uppsala, Västerås, Enköping och Gävle. Till Stockholm tar det ca 80 minuter med bil. Vi kan ståta med en fem kilometer lång sandstrand vid Dalälven, fantastiska skogar med bär, svamp och vilda djur och flera trevliga samhällen med god service. Du är välkommen att söka jobb hos oss.

Information om Traineejobb till dig som fyllt 20 år men inte 25 år inom vård och omsorg eller inom bristyrken.

Lediga tjänster

Vill du jobba som timvikarie inom förskolan?
mejla; nina.lunden@heby.se

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>