Receptionist till Medborgarservice, vikariat

Nu söker Central Förvaltning

Receptionist till Medborgarservice, vikariat

Referensnummer: 60/2019 KS

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande ledarskap, UL.

Vår vision är Heby kommun – en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet.

 

Arbetsuppgifter
Receptionist med inriktning telefoni och reception till kommunens medborgarservice. Du hjälper våra medborgare att hitta svar på frågor och du handlägger enklare ärenden. I arbetsuppgifterna ingår distribution av kommunes internpost med bil tre förmiddagar i veckan.

För att lyckas i rollen så trivs du i miljöer där du inte alltid vet precis hur dagen kommer se ut. Det krävs ett flexibelt sinne och att du trivs med en varierad vardag. Du kommer att få lära dig hur en rad verksamheter inom kommun fungera och lösa olika problem som uppstår. Du ska lotsa och vägleda människor, du ska ha ett gott bemötande och vara serviceinriktad, ha en god kommunikations och samarbetsförmåga och har lätt för att se vad som behöver göras, tar själv itu med både stort och smått. Erfarenhet inom reception och växel inom kommunal verksamhet är meriterande.

Minst 3-årig gymnasieutbildning samt B-körkort är ett krav. God datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Kvalifikationer
3-årigt gymnasium.
Krav på B-körkort.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder Dig
Arbetstid: 100 % tidsbegränsat under perioden 5 augusti 2019 till och med 1 augusti 2020.
Tillträde: 5 augusti eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 9 juni 2019
Ange referensnummer: 60/2019 KS
Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.
Individuell lönesättning tillämpas.

Upplysningar lämnas av
Karin Eljansbo, administrativ chef, 0224-36113, karin.eljansbo@heby.se

Fackliga organisationer
SSR – Caroline Ahlin, 0224-362 20

Ansökan
Välkommen med din ansökan via e-post: information@heby.se, eller via brev: Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Glöm inte att ange referensnumret.

Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.

Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.