Så kan du minska din plastanvändning – föreläsning med Vivi Båvner

Vivi Båvner, miljövetare och folkbildare.

Enligt WWF äter vi mikroplaster motsvarande ett kreditkort i veckan. Hur kan vi minska användningen av detta älskade och hatade material? Vilka alternativ finns?

Onsdagen den 29 september, klockan 18.15-19.30, har du möjlighet att vara med på en digital föreläsning med Vivi Båvner, miljövetare och folkbildare. Hon tar dig med sig på sin egen plastbantarresa. Hennes föreläsningar är tankeväckande och fulla av tips för dig som vill fördjupa dig i frågorna.

Föreläsningen är kostnadsfri.

Anmäl dig här senast den 28 september, klockan 16.00, här.
Direkt efter din anmälan får du ett bekräftelsemejl från oss. Dagen före föreläsningen får du ett mejl med länken till föreläsningen.

 

För mer information om föreläsningen kontakta Magnus Pamp, biosfärkoordinator, 070-420 44 44, magnus@nedredalalven.se eller Carina Carlsson, verksamhetsutvecklare, 026-280 54 60, carina.carlsson@studieframjandet.se

Föreläsningen är en del i en serie under 2021 om natur, naturvård och biologisk mångfald. Dessa arrangeras av Biosfärområde Älvlandskapet Nedre Dalälven och Färnebofjärdens nationalpark i samarbete med Studiefrämjandet. Arrangemanget får stödmedel av Leader Nedre Dalälven.

Nedre Dalälven

Relaterat