Flytta hit

Allt fler upptäcker Heby kommuns gynnsamma läge nära Uppsala och Stockholm och de – än så länge – låga fastighetspriserna. Det händer mycket i Heby kommun. Inflyttningen och företagsetableringarna ökar. Kommunikationerna förbättras. Idag finns lokaltågstopp i Heby och Morgongåva. Det är inte bara billigare att bo i Heby kommun, det är hälsosamt också! Här finns skogar, sjöar och ren luft. Här finns naturreservat och en storslagen nationalpark. Här finns trygga miljöer för barn att växa upp i. Här finns ett rikt föreningsliv för både unga och gamla. Här finns åkrar och ängar, kor och hästar.

Det kommunala bostadsbolaget Hebygårdar AB har lägenheter i Heby, Morgongåva, Vittinge, Huddunge, Runhällen, Tärnsjö, Östervåla och Harbo. På Hebygårdars hemsida kan du bland annat se lediga lägenheter på respektive ort i kommunen.

Hebygårdar AB
Box 29, 744 21 Heby
Besök: Stationsgatan 2
tel 0224-362 00
fax 0224-360 60
E-post: hebygardar@heby.se
Hemsida: Hebygårdar

Även bolaget Tärnsjöbostäder AB har lägenheter i Tärnsjö.

Tärnsjöbostäder AB
Kapellvägen 3, 740 45 Tärnsjö
tel 0292-502 20 , 070-556 86 50
fax 0292-502 20
E-post: info@tarnsjobostader.se eller tarnsjobostader@swipnet.se
Hemsida: Tärnsjöbostäder

Heby kommun har villatomter till försäljning i tätorterna Heby, Morgongåva, Vittinge, Östervåla, Harbo, Tärnsjö och Huddunge. Tomterna är avstyckade och färdiga att bebygga.

För att se lediga tomter, klicka på respektive tätort ovan eller använd länken ”Villatomter” till höger.

Vill du veta mer om bygglov och hur du går till väga för att bygga på din fastighet? Använd länken ”Bygga och bygglov” till höger.

Vill du veta mer och vatten- och avloppstaxa eller andra frågor kring vatten- och avlopp? Använd länken ”Vatten och avlopp (VA)” till höger.

Är du intresserad av att köpa en villatomt eller har andra frågor kring mark och lediga tomter? Kontakta Zirin Molla, Mark- och planeringsenheten. Tel: 0224 36102 eller Zirin Molla

Relaterat

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>