Kart och mät

Kartor behövs inom kommunen för namn och adressättning, information och vägvisning, turistinformation och miljöredovisning. Kommunens kartmaterial kan också med fördel användas i samband med marknadsföring, trafikplanering samt marknads- och lokaliseringsanalyser.

All karthantering på mark- och planeringsenheten sker numera digitalt. Det innebär att kartmaterialet kan bearbetas och utformas efter behov. Kartan kan också kopplas till information som fastigheter, befolkning, miljöinformation, trafik m.m. för analys och presentation i så kallade geografiska informationssystem (GIS). Kartor anpassade för GIS-användning finns och arbete med nya kartprodukter sker fortlöpande.

För att få tillgång och nyttjande av ovanstående kartor tecknas ett nyttjanderättsavtal mellan mark- och planeringsenheten och köparen. Avgiften är baserad på kartans storlek och dess innehåll.

Kontakt

Adriana Berbesi-Stenfelt,
Karttekniker och GIS-samordnare
0224-361 87
adriana.berbesi-stenfelt@heby.se

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>