Flerbostadshus

Just nu har vi mark för flerbostadshus i tätorterna Harbo, Heby, Morgongåva och Östervåla!

I Heby kommun har Kommunfullmäktige antagit en taxa för försäljning av mark för flerbostadshus på 70 kr/kvm. Om den av kommunfullmäktige antagna taxan inte anses lämplig att tillämpa sker prissättning genom oberoende expertvärdering eller öppet anbudsförfarande. Mark för flerbostadshus ska alltid säljas till marknadspris.

En del mark är redan avstyckad och färdig att sälja, medan annan mark måste styckas först. I sådana lägen har köparen möjlighet att själv bestämma tomtens storlek och form.

Vad ingår i tomtpriset?
I priset för tomten ingår kostnader för avstyckning samt dragning av gata och VA-ledningar fram till tomtgräns (om det är möjligt att ansluta sig till det kommunala nätet). Till priset för tomten tillkommer anslutningsavgift för vatten och avlopp, elanslutning, lagfart samt bygglovskostnader. Frågor angående anslutningsavgift för vatten och avlopp besvaras av VA-enheten. Kontakta VA-enhetens kundtjänst för prisuppgift på detta, tel 0224-361 69.

Frågor gällande bygglov besvaras av bygglovsenheten, tel 0224-55000. Intresseanmälan och frågor rörande tomter ställs till Zirin Molla, Mark- och planeringsenheten.

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>