Sjuksköterska

Nu söker hälso-och sjukvården i Heby kommun

Sjuksköterska

Referensnummer: 25/2019 Von

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande ledarskap, UL.

Vår vision är Heby kommun – en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet

 

Arbetsuppgifter
Inom den kommunala hälso- och sjukvården ryms en rad intressanta och varierande uppgifter för sjuksköterskan. Eftersom vi även ger insats till viss LSS – verksamhet så har vi patienter från 17 år och uppåt. Du är en del i teamet som träffar patienter med både kortvariga och längre behov av hälso- och sjukvårdsinsatser. Arbetet innebär att du besöker patienterna i deras egna hem alternativt träffar dem på något av våra boenden.

Teamet du kommer att samverka med består av arbetsterapeuter och fysioterapeuter samt omvårdnadspersonalen som finns på respektive enhet.

 

Bakgrund
Heby kommun bedriver hälso- och sjukvård både som hemsjukvård i patienternas egna hem och på vård- och omsorgsboenden.  Hälso – och sjukvården ligger samlad i en organisation med en gemensam chef.

Viss LSS-verksamhet ingår också i verksamheten.

 

Kvalifikationer
Legitimation som sjuksköterska.
Krav på B-körkort.
Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Vi erbjuder Dig
Arbetstid: tillsvidare 100%
Tillträde: enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2019-04-21
Individuell lönesättning tillämpas.

 

Upplysningar lämnas av
Irja Gudmundsson – ansvarig chef 0224-36257
Katarina Johansson Matsson – samordnande sjuksköterska  0224-36250

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan via e-post: information@heby.se, eller via brev: Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Glöm inte att ange referensnumret. Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.