Skolsköterska på 80%

Nu söker Elevhälsan

Skolsköterska på 80%

Referensnummer: 70/2019 Ubn

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande ledarskap, UL.

Vår vision är Heby kommun – en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet

Arbetsuppgifter
Elevhälsan arbetar främst förebyggande och hälsofrämjande samt verkar för att alla elever ska nå utbildningens mål. Som skolsköterska arbetar du med förebyggande elevhälsoarbete genom hälsosamtal och hälsoundersökningar enligt Heby kommuns basprogram för elevhälsans medicinska insatser.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska med adekvat vidareutbildning som specialistutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterskeutbildningen. Du är intresserad av att arbeta med hälsofrämjande och förebyggande arbete samt att vidareutveckla elevhälsan. Du har ett bra bemötande, kan skapa förtroende hos barn/ungdomar, har god förmåga till samarbete, planering och prioritering samtidigt som du kan vara flexibel i de situationer som krävs.

Krav på B-körkort. Tillgång till egen bil krävs.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder Dig
Arbetstid: Tillsvidare 80%
Tillträde: 190812 eller enl. överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 190531
Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.
Individuell lönesättning tillämpas.

Upplysningar lämnas av
Maud Sandberg chef elevhälsan
Maud.sandberg@heby.se
0224-360 57

Ansökan
Välkommen med din ansökan via e-post: information@heby.se, eller via brev: Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Glöm inte att ange referensnumret 70/2019 Ubn.

Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.

Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.