Specialpedagog eller speciallärare, Tärnsjö skola

Nu söker Tärnsjö skola

Specialpedagog eller speciallärare

Ange referensnummer 53/2019 Ubn

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.

Tärnsjö skola är en skola med ca 130 elever. Vi har fina lokaler och ligger naturnära. På vår skola är det viktigt att arbeta aktivt med vårt förhållningssätt till varandra för att skapa goda relationer med både elever, vårdnadshavare och mellan medarbetarna. Vi är en skola som har en stor passion för rörelse det ser man b.la annat genom att varje klassrum är utrustat med ergonoma verktyg såsom kontorscyklar, balansbrädor samt att vi varje dag pausar skoldagen med rörelsepass i klassrummet. Vi är nominerade till årets pep skola 2019 via generation pep.

 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är utbildad specialpedagog eller speciallärare.  Du har en förmåga att ge alla elever möjlighet att lyckas och arbetar resultatinriktat med elevens bästa i fokus. Som pedagog är du flexibel, lösningsfokuserad, har god samarbetsförmåga och har lätt för att individanpassa utifrån elevernas behov. I rollen som specialpedagog kommer ditt uppdrag vara att genomföra pedagogiska utredningar samt ha en handledande roll på skolan. Du kommer också att vara med i skolans elevhälsoteam.

Kvalifikationer
Legitimerad speciallärare alt utbildad specialpedagog
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder Dig
Möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.
Engagerade kollegor och ledning.
Fantastiska elever.
Tillsvidare 100%
Tillträde: 190812
Sista ansökningsdag: 190525
Ange referensnummer 53/2019 Ubn
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.
Individuell lönesättning tillämpas.

Upplysningar lämnas av
Alexandra Södervall, rektor, 0725087515

Ansökan
Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se.

Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.

Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.