Dina synpunkter

Vi vill bli bättre!

Vi vill gärna höra vad du tycker om Heby kommun. Har du klagomål på något? Har du åsikter om hur vi kan arbeta annorlunda? Eller vill du lämna en synpunkt – stor som liten?  För att vi ska kunna utveckla och förbättra vårt arbete är det viktigt att veta vad du tycker om hur vi arbetar i dag. Det är också viktigt att få veta vad du tycker vi gör särskilt bra. Vi kan då sprida de goda exemplen mellan de olika verksamheterna för att lära av varandra.

Fyll i formuläret. Dina synpunkter kommer att skickas till den verksamhet som är berörd. Om du uppgett kontaktuppgifter kommer du att få veta vem som är handläggare. Ansvarig handläggare kontaktar dig senast inom två veckor.

Offentlighetsprincipen gäller när du tar kontakt med oss. Det innebär att all din korrespondens med Heby kommun blir en allmän handling som registreras hos oss. När vi registrerat ditt namn och övriga uppgifter om dig gäller personuppgiftslagen (1998:204).

Läs mer om offentlighetsprincipen och Personuppgiftslagen (PuL)

Relaterat

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>