Ta chansen att vara med och besvara vår enkät om tätortsnära rekreationsområden

HårsbäcksdalenJust nu genomförs en medborgardialog för att se vilka viktiga tätortsnära rekreationsområden som finns runt om i vår kommun. Dialogen består av en enkät som du kan svara på via denna länk: Enkät för tätortsnära rekreationsområden

Resultatet från enkäten används för att arbeta utifrån vid framtida samhällsplanering. Bland annat är det viktigt att veta vilka områden som är viktiga att bevara vid exempelvis framtida exploatering.

– Tätortsnära rekreationsområden är naturområden som skogspartier, promenadstråk och stigar mm som finns i ens närhet och som man uppskattar och använder i vardagen säger Felicia Simonsson koordinator inom samhällsplanering på Heby kommun.

Du kan svara på enkäten fram till den 3 maj.

Enkäten finns även utskriven och finns att tillgå på följande platser: Heby bibliotek, Östervåla bibliotek, Tärnsjö bibliotek, Medborgarservice i kommunhuset, Heby Arena och i Lundahallen.

Har du funderingar, synpunkter eller vill veta mer om inventeringen och enkäten eller hur vi arbetar med parker och grönområden, så är du varmt välkommen att höra av dig till Felicia Simonsson eller Hanna Löfstrand.

Relaterat

Kontakt

Felicia Simonsson
Koordinator
0224-360 56
felicia.simonsson@heby.se

Hanna Löfstrand
Landskapsarkitekt
0224-361 37
hanna.lofstrand@heby.se