Tim- och sommarvikarier till äldreomsorgen och funktionsstöd

Nu söker Bemanningsenheten/Vård- och omsorgsförvaltningen

Tim- och sommarvikarier till äldreomsorgen och funktionsstöd

Referensnummer: 7/2020 Von

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande ledarskap, UL.

Vår vision är Heby kommun – en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet.

 

Arbetsuppgifter
Vi söker nu tim- och sommarvikarier som vill arbeta inom vår äldreomsorg och/eller  som boendeassistent inom funktionsstöd.

Arbetet inom äldreomsorg och funktionsstöd består av sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor, vårdbiträden och boendeassistenter inom kommunal verksamhet. Såsom personlig omvårdnad, service, sociala aktiviteter.

Inom hemtjänsten innebär arbetet omvårdnad och service i brukarens bostad.

Funktionsstöd består av flera grupp- och stödbostäder, korttidsboende för barn, ungdomar och vuxna samt daglig verksamhet.

Vi har verksamheter på flertalet orter i Heby Kommun.

Kvalifikationer
Till äldreomsorgen söker vi dig som har ett gott bemötande och en god empatisk förmåga, du är lyhörd för brukarens behov och strävar efter att tillgodose dem på bästa sätt. För att trivas i rollen som vikarie behöver du social kompetens, initiativförmåga och vara flexibel.

För arbete i hemtjänsten är B-körkort meriterande.

Inom funktionsstöd söker vi dig som är duktig på att skapa och behålla goda relationer, är ansvarstagande och pålitlig. Du bör ha en inre trygghet och personlig mognad. Du ska vara kreativ, skapa trygghet samt se till helheten. För att trivas i rollen som vikarie hos oss behöver du social kompetens, initiativförmåga samt vara flexibel.

Vi ser gärna att du har erfarenhet att jobba med personer med utmanande beteenden.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom vård- och omsorg är detta meriterande. Även påbörjad/slutförd utbildning inom vård- eller pedagogikområdet är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder Dig
Arbetstid: Timanställning med arbete dagtid/helg, det finns även möjlighet till vikariat på natten. Som sommarvikarie får du ett schema för semesterperioden och som timvikarie registrerar du de tider du är tillgänglig att arbeta och blir bokad efter behov. Det finns möjlighet att börja som timvikarie redan under våren och fortsätta även under hösten.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2020-03-15
Ange referensnummer: 7/2020 Von
Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats
Timlön: Individuell lönesättning tillämpas

Upplysningar lämnas av
Bemanningsenheten, 0292-71964

Fackliga organisationer
Kommunal – 0224-360 62

Ansökan
Välkommen med din ansökan via e-post: information@heby.se, eller via brev: Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Glöm inte att ange referensnumret.

Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.

Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.