Tim- och sommarvikarier till äldreomsorgen

Bemanningsenheten/Vård- och omsorgsförvaltningen
Nu söker vi

Tim- och sommarvikarier till äldreomsorgen

Ange ref.nr: 14/2019 Von

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.

 

Arbetsuppgifter
Vi söker nu tim- och sommarvikarier som vill arbeta inom vår äldreomsorg i sommar.

Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor och vårdbiträden inom kommunal verksamhet såsom personlig omvårdnad, service, sociala aktiviteter och insatser enligt hälso- och sjukvårdslagen. Inom hemtjänsten innebär arbetet omvårdnad och service i brukarens bostad.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett gott bemötande och en god empatisk förmåga, du är lyhörd för brukarens behov och strävar efter att tillgodose dem på bästa sätt. För att trivas i rollen som vikarie behöver du social kompetens, initiativförmåga och vara flexibel.

För att arbeta som undersköterska krävs en omvårdnadsutbildning motsvarande undersköterskenivå. För att arbeta som vårdbiträde är gymnasieutbildning meriterande. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom vård- och omsorg är detta meriterande. För arbete i hemtjänsten är B-körkort meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Vi erbjuder Dig
Arbetstid – varaktighet: Timanställning med möjlighet att arbeta dag, kväll och natt. Som sommarvikarie får du ett schema för semesterperioden och som timvikarie registrerar du det tider du är tillgänglig att arbeta och blir bokad efter behov. Det finns möjlighet att börja som timvikarie redan under våren och fortsätta även under hösten.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2019-03-15
Lön: timlön, individuell lönesättning tillämpas

 

Upplysningar lämnas av
Bemanningsenheten, 0292-719 64
Kommunal, 0224-360 62

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se. Bifoga CV och personligt brev. Märk ansökan med ref.nr 14/2019 Von. Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.